2e Overwinning op rij voor SDO 1!

 
Vogelwaarde-SDO’63 1-2. Prachtige overwinning na een sensationele wedstrijd! SDO kwam met 0-1 voor na een mooie assist van Tijn de Schrijver en Martijn Ivens ronde beheerst af. Het werd ook nog 0-2 door Bart Hendriks, maar deze werd onterecht afgekeurd voor buitenspel.Na de rust een aandringend Vogelwaarde maar doelman Boonman stond altijd op de goede plaats. Na ca. 70 minuten kwam de bal op rechts bij Sietse Goossens die goed doorging en vanaf een 3-24 meter scoorde met een fraaie lob 0-2. De sfeer werd grimmiger aan Vogelwaarde kant en mede door de scheids regende het gele en een paar rode kaarten. In de 85e minuut nog een tegendoelpunt maar de zege voor SDO’63 kwam niet meer in gevaar!
 
Een verdiende zege voor SDO’63 met al die jonge gasten.
 
Dank aan Johan de Rijk voor het verslag.