2e Overwinning op rij voor SDO 1!

 
Vogelwaarde-SDO’63 1-2. Prachtige overwinning na een sensationele wedstrijd! SDO kwam met 0-1 voor na een mooie assist van Tijn de Schrijver en Martijn Ivens ronde beheerst af. Het werd ook nog 0-2 door Bart Hendriks, maar deze werd onterecht afgekeurd voor buitenspel.Na de rust een aandringend Vogelwaarde maar doelman Boonman stond altijd op de goede plaats. Na ca. 70 minuten kwam de bal op rechts bij Sietse Goossens die goed doorging en vanaf een 3-24 meter scoorde met een fraaie lob 0-2. De sfeer werd grimmiger aan Vogelwaarde kant en mede door de scheids regende het gele en een paar rode kaarten. In de 85e minuut nog een tegendoelpunt maar de zege voor SDO’63 kwam niet meer in gevaar!
 
Een verdiende zege voor SDO’63 met al die jonge gasten.
 
Dank aan Johan de Rijk voor het verslag.

SDO’63 wint op donderdagavond van VV IJzendijke

SDO’63 wint met 0-1 en boekt zo de 2e overwinning van het seizoen!
Ondanks pogingen om de wedstrijd te verzetten (helaas zonder medewerking van tegenstander en de KNVB) moest de 1e selectie vandaag uit naar VV IJzendijke.
Vanwege vakantie en werk moest er een beroep worden gedaan op spelers van het 2e en de jeugd, super dat zij ons wilden helpen vandaag!
Al snel kwam SDO’36 verdiend op voorsprong na een fout bij IJzendijke, hierna waren er weinig kansen voor beide ploegen.
Zoals in de PZC Sport vermeld staat raakte IJzendijke nog de lat, maar er stond niet bij dat ook SDO’63 het aluminium nog heeft geraakt.
SDO’63 boekt dus de 2e overwinning van het seizoen en komt hiermee op 6 punten, aankomende zondag de derby in en tegen Vogelwaarde!

Chaotisch slot SDO’63 – Groede (Omroep Zeeland)

 

Groede leek bij SDO’63 een makkelijke middag tegemoet te gaan. Bij een 1-1 stand werd Edwin Strobbe van SDO nog voor rust uit het veld gestuurd na het neerhalen van een doorgebroken speler. In de tweede helft nam de ploeg uit Lamswaarde verrassend de leiding, maar leek Groede na de gelijkmaker toch de volle buit mee naar huis te gaan nemen. Groede kreeg vlak voor tijd een strafschop, benutte die niet, en uit de counter sloeg de thuisploeg via Aitor Alvarez toe. De tien van SDO’63 wonnen daardoor met 3-2.

Uitslagen amateurvoetbal zondag 9 oktober – Omroep Zeeland

Aanpak doelgebieden

Ook al ligt voetbalseizoen stil, er wordt wel gewerkt op de accommodatie. De klusploeg, Josef, Ivo, Piet, Roger, Frank hebben o a nog aan de doucheruimtes in de kleedlokalen gewerkt, maar nu even rust daarvoor. Op het veld bleek dat de doelgebieden er slecht bij liggen. Met ondersteuning en advies van Jeroen/Dethon en Harold , zijn Ivo, Josef en Frank begonnen met aanpak doelgebieden. Regen kunnen we helaas niet regelen.

Coronamaatregelen

Beste allen,

namens VV Hontenisse, SDO 63 en HSVC 20 informeren we jullie over de nieuwe aangescherpte coronamaatregelen.
Deze nieuwe maatregelen zijn ingegaan op 28-11 om 05.00u en gelden 3 weken.

Naast de vaste basisregels geldt op hoofdlijnen het volgende:

  • tussen 17.00 en 05.00 uur zijn wedstrijden en trainingen niet meer toegestaan;
  • publiek is niet toegestaan bij trainingen en wedstrijden
  • voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn (zowel betaald als vrijwillig) geldt dat zij geen coronatoegangsbewijs hoeven te tonen als ze voor het uitoefenen van hun functie aanwezig moeten zijn ( trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers);
  • de zgn rij-ouders zijn vrijwilligers en mogen op de accommodaties aanwezig zijn;
  • sporters die klaar zijn met hun sportactiviteit worden daarna bezoekers en moeten de accommodatie verlaten;
  • sporttoernooien, meerdere wedstrijden tegen meerdere teams zijn toegestaan.
  • Ook voor kantines geldt de sluiting na 17.00u.

De KNVB is in gesprek met de overheid over het vervolg van de competities.
Indien er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen, informeren we jullie zo spoedig mogelijk.

Wil je meer weten over de maatregelen kijk dan op de site van de KNVB onder “verantwoord sporten”. Link https://nocnsf.nl/media/5041/protocol-verantwoord-sporten-v27112021-v2.pdf

Het is voor ons allen een vervelende periode, waar we samen doorheen moeten. We vragen ieder om deze regels te respecteren.
Heb je vragen of ideeën, laat het ons weten.

Sportieve groet en blijf gezond,

Besturen van VV Hontenisse, SDO 63 en HSVC 20.