Afscheid Elmer

Op zaterdag 22 augustus was het kick off van de jeugdsamenwerking HSVC’20.
De dag ook dat we afscheid namen van Elmer van Troost. Elmer en zijn gezin verhuizen naar Hulst.
Elmer is een kind van de club. Als jong gastje was hij al snel lid van SDO’63. Ontwikkelde zich prima en speelde zich zo in de jeugdselectie KNVB afdeling Zeeland.
Ook de seniorentrainer zag zijn capaciteiten en lijfde hem snel in. Hij werd aanvoerder. Maar HVV lag op de loer. Op het moment dat zijn vertrek nagenoeg zeker was, koos Elmer voor zijn vriendenploeg en SDO’63.
Helaas moest hij vanwege ziekte zijn voetballoopbaan opgeven. Maar Elmer bleef zich inzetten voor onze club. Hij verzorgde onze website. Regelde de zaken rondom de jeugdwedstrijden. En op zijn creativiteit en handigheid werd een beroep gedaan wanneer er uitnodigingen voor activiteiten, feestjes gemaakt moesten worden.
We vinden het erg jammer dat Elmer zijn activiteiten stopt. Maar we danken hem voor zijn jarenlange inzet voor SDO’63 en laatste jaren ook voor de jeugdsamenwerking.
Petra bedankt voor je steun en je hulp in de kantine. Kai en Mika maken de overstap naar  HVV. We wensen jullie alle goeds toe en zien bij SDO’63 zijn jullie altijd welkom. Het ga jullie goed.