Het seizoen zit er helaas al op….

Beste allen,

Waarschijnlijk hebben jullie inmiddels al vernomen dat de amateur- en jeugdcompetitie van dit seizoen niet meer hervat zullen worden.

Heel erg jammer, maar begrip ervoor. Gezondheid gaat voor alles.

Geen eindstanden dit seizoen
Omdat dit seizoen de competities niet meer hervat worden is besloten dat er dit seizoen geen eindstanden komen en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekercompetities niet uitgespeeld. Het volgende seizoen start iedereen weer in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. Teams die dit seizoen uitkomen in de A-categorie, zoals ons eerste team,  komen in het nieuwe seizoen uit in dezelfde competitie als waarin ze dit seizoen zijn gestart. In de B-categorie kunnen alle teams, zoals ons tweede,  zich voor het nieuwe seizoen – zoals gebruikelijk – inschrijven voor het gewenste niveau.
Voor de jeugdteams in samenwerking met Hontenisse, zal het jeugdbestuur ST HS  teamindeling en inschrijvingen oppakken.

De afgekondigde maatregelen van het kabinet, gelden tot 28 april. Laten we hopen dat het virus dan onder controle is en het gewone leven weer opgepakt kan worden. Mocht dat zo zijn, dan hebben we nog ruimte om van jong tot ouder activiteiten te bedenken en te organiseren, zodat we , hopelijk, het seizoen samen nog leuk kunnen afsluiten. Idee├źn zijn van harte welkom !

Sportieve groet, en blijf gezond,

Bestuur SDO’63