1 punt en reunie bij De Schutters

Op 3 november speelden we voor het eerst in ons bestaan een wedstrijd in Stampersgat tegen De Schutters. Met een 0-0 kunnen we een punt bijschrijven. Jammer, want met een beetje geluk ( of is het scherpte) , had er meer in gezeten.
De sfeer in de groep en met de tegenstander was prima. Een schitterende , gezellige kantine en bestuurskamer. Met gezellige mensen.
Het was voor voorzitter Frank ook een onverwacht weerzien met Eddy Jansen. In het schooljaar 1977-78  (!) liep Frank stage op de Franciscusschool in Oudenbosch. Dat was o.a. in de 6e klas waar meester Eddy Jansen , Frank de kneepjes van het onderwijzersvak leerde. Het was een zeer plezierig weerzien !
Na de wedstrijd en derde helft bij De Schutters, werd er gegeten in Dickens & Jones in Breda. Het restaurant waar Jeffrey de zaken regelt. Het was erg lekker, Jeff ! En gezellig ! De die-hards gingen daarna nog een kijkje nemen in de Bredase horeca.
We zien De Schutters weer in het nieuwe jaar. Op 26 april komen ze met de bus naar Lamswaarde. Voor de kantine betekent dit extra flesjes Heineken en tosti’s.