Spic en Span!

Onze kantine, toiletgroep, keuken en bestuurskamer zijn weer spic en span, oftewel keurig gepoetst !

De bestuurskamer en toiletgroep zijn op woensdagmiddag door Jacqueline, Johan en Rita schoongemaakt. De kantine en keuken zijn onder handen genomen door Ans, Frank, Lilian, Marian en Nicole. Hartstikke bedankt voor jullie inzet, want het was flink werken.

Veel handen maken licht werk. Nou ja, we hadden woensdag nog wel wat extra handen kunnen gebruiken. Maar niet getreurd. Je kunt dit seizoen nog helpen. We kunnen nog versterking gebruiken voor onze schoonmaakploegen. Het is slechts enkele keren per jaar.

Daarom deze oproep aan spelers, vrijwilligers, supporters, ouders en anderen die SDO een warm hart toedragen en met dit kleine gebaar willen bijdragen aan een propere en gezellige accommodatie.

Laat je horen of lezen bij onze poestmeneer Yannick 06-57122204 of yannick@pibras.demon.nl