SDO 1 – NAC Breda: om nooit meer te vergeten

Dat was de moeite zeg! Zaterdag 10 mei speelde ons eerste elftal tegen eredivisionist NAC Breda. Wat een happening was dat zeg. Na vele voorbereidingen was SDO er klaar voor. Rond half 4 was de bus op het dorp, dat was al een belevenis op zich. De spelers en begeleiding van NAC namen rustig de tijd om met iedereen die dat wilde op de foto te gaan en een praatje te maken. Sportpark dun donkeren Woal liep langzaam vol tot uiteindelijk zo’n 600 belangstellenden een plekje gevonden hadden langs het veld. Het was nog nooit zo druk bij een wedstrijd van SDO!

Toen begon de voorbereiding op de wedstrijd. Samen met de kleintjes kwamen de spelers van beide elftallen het veld op. De glimlachen op de gezichtjes van de kleine mannen en vrouwen vertelden ons dat ze apetrots waren. Iedereen was trots, getuige de geweldige sfeer op en rond het veld. We verloren weliswaar met 0-18, maar een nederlaag was wel ingecalculeerd. Dat kon de stemming niet verpesten.

Na de wedstrijd heeft iedereen nog gezellig na kunnen babbelen onder het genot van een hapje of een drankje. Of even op de foto met de spelers, of de staf, of even spelen op het spring kussen, een hamburgertje bij de tent, een pilsje in de kantine. Het kon niet op! Zoals gezegd: een dag om nooit meer te vergeten en een dag waar SDO trots op mag zijn. Als je zo je jubileumjaar af kunt sluiten ben je een hele grote club op een piepklein dorp!

Bedankt iedereen die dit mede mogelijk gemaakt heeft!

De foto’s zijn hier te vinden, met dank aan onze oud-trainer¬†Gino van den Broecke¬†en Josef de Schrijver!

_MG_5375-SDO vs NAC BREDA