Stem op Frank als clubheld!

Beste mensen,

Deze info kun je gebruiken om te motiveren waarom je Frank kiest als clubheld!
Hoe kies je Frank als clubheld, ga naar www.bndestem.nl/clubhelden .
De prijs die hiermee te winnen valt: €10.000,- voor de club.
Zelf kun je een auto winnen, wel moet je wat invullen en vooral niet vergeten te bevestigen.

Hierbij info over Frank’s SDO carrière, wellicht handig voor motivaties op de site:
Lid sinds mijn 9e verjaardag, helaas kon je in die tijd nog niet eerder beginnen met voetballen. In 1980 werd ik jeugdtrainer. Heeeeel lang gedaan, Vervolgens werd ik jeugdsecretaris / jeugdcoördinator. In de winterstop van 95-96 vertrok de hoofdtrainer plotseling en werd ik gevraagd om de trainingen over te nemen. Dat heb ik 2 ½ jaar gedaan. Gestopt omdat ik wethouder werd. Ik bleef wel actief voor het jeugdgedeelte. In 2010 werd ik voorzitter. Daarnaast was ik elftalleider v h eerste, en klankbord van de trainer (oftewel een 1-mans TC) tot Johan en Ivo kwamen versterken. Als voorzitter heb ik ook nog andere zaken onder mijn hoede, zoals je weet komt er nogal wat in mijn richting, zelfs tot een keer noodgedwongen vlaggen, sponsoring binnen halen, jeugd fluiten , kantine schoonmaak, afsluiten enz..
Toen ik trainer werd, speelde ik zelf in het eerste. Toen ik stopte als trainer voetbalde ik in het derde en tweede. Onder Ivo Wouters kwam ik zelfs nog terug in het eerste. Tot mijn 48ste. Daarna weer in het tweede. Enkele weken geleden nog meegedaan !

Stem op Frank!

 

Posted in Geen categorie | Reacties staat uit voor Stem op Frank als clubheld!

Comments are closed.