Wijkentoernooi 30 mei

Op zaterdag 30 mei houden we weer ons jaarlijkse wijkentoernooi. Opgeven om mee te strijden voor de Jan Joossen Wisseltrofee kun je door je team in te schrijven met dit inschrijfformulier en dit in te leveren bij: Jordy van Troost, Kapt. R. Fassaertstraat 3 te Lamswaarde of per e-mail jordyvantroost@zeelandnet.nl

Dit jaar geen bbq, we gaan het eens anders doen. Aansluitend aan het wijkentoernooi is er een borrelmiddag. In de loop van de namiddag (ca. 15 uur) zal in de kantine DJ Gert-Jan starten om een geweldig feestje te gaan bouwen, dat wordt gezellig!

Tevens is er de mogelijkheid om een snelle hap te bestellen voor diegenen die stevige trek krijgen. Na de wedstrijden gaan we natuurlijk gewoon door met borrelen!

Zo wil SDO’63 samen met de bewoners, spelers/speelsters, leden, donateurs en sponsoren het seizoen op een leuke manier afsluiten. Kom lekker meevoetballen en/of borrelen, tot dan!

Posted in Geen categorie | Reacties staat uit voor Wijkentoernooi 30 mei

Comments are closed.