NAC Breda komt naar Lamswaarde!

affiche a3

Zaterdag 10 mei 2014: SDO ’63 – NAC Breda

Voetbalvereniging SDO ’63 uit Lamswaarde viert dit jaar het 50-jarig jubileum. Er zijn al verschillende activiteiten georganiseerd door de jubilerende voetbalvereniging, zoals een reünie en een groot jeugdtoernooi. Bovendien komt er in het najaar een jubileumboek uit. Ze pakken het jubileum groots aan. Op zaterdag 10 mei 2014 staat namelijk de voetbalwedstrijd SDO ’63 tegen NAC Breda op de jubileumkalender.

Jubileumknaller
“We hebben al mooie jubileumactiviteiten georganiseerd, maar we wilden dit jubileumjaar nog eens écht knallen. Al een tijdje liep ik met het idee rond om NAC naar Lamswaarde te halen. En dat is gelukt!” vertelt Johnny de Bakker enthousiast. De organisatie gaat uit van een opkomst van zeker 500 supporters.

SDO ’63 – NAC
De aanvangstijd van de wedstrijd SDO ’63 – NAC is 17.00 uur en wordt gespeeld op het sportveld van SDO ’63. NAC zal met de volledige selectie optreden tegen het eerste elftal van SDO. Jordy van Troost: “Naast een leuke wedstrijd, wordt het verder een gezellig evenement. Iedereen is welkom. Supporters kunnen er een hapje eten en we zorgen natuurlijk voor gezellige muziek (DJ). Supporters komen dus niet alleen voor de wedstrijd, maar voor een gezellige middag / avond. Voor onze vaste sponsoren is in de speciale VIP-ruimte meet & greet met de NAC-spelers mogelijk. Geïnteresseerde nieuwe sponsoren kunnen zich hiervoor natuurlijk ook aanmelden.”
Kaartverkoop SDO ’63 – NAC
De kaartverkoop start vanaf 10 april. De kaarten kosten € 10 en voor kinderen tot 15 jaar € 7,50. Via onderstaande verkooppunten zijn de kaarten af te halen:
– Café De Koning, Dreef 6, Lamswaarde
– De Hypotheekexpert, Nieuwstraat 68, Terneuzen
– Emté Kloosterzande, Marijkeplein 9, Kloosterzande
– De Hypotheekwereld, ’s Gravenhofplein 8, Hulst
Voor meer informatie neem contact op met Johnny de Bakker, 06-23029077

Posted in Geen categorie | Reacties staat uit voor NAC Breda komt naar Lamswaarde!

Comments are closed.