Jubileumboek

Beste vrienden van SDO,

In het seizoen 2013 -2014 vieren we het 50 jarig jubileum van SDO’63. We kunnen al terugkijken op mooie evenementen zoals de reunie, feestavond en het jeugdtoernooi en ook voor de komende periode staan er nog enkele activiteiten op het programma.

Tijdens de reunie is het idee uitgesproken om de afgelopen 50 jaar van SDO’63 in beeld te brengen in een jubileumboek. Op dit idee is enthousiast gereageerd en op dit moment zijn de voorbereidingen voor het samenstellen van dit jubileumboek in volle gang.

Om inzicht te krijgen in het aantal boeken, willen we langs deze weg informeren of u interesse heeft om een jubileumboek te bestellen. De exacte kosten voor het jubileumboek kunnen we nog niet aangeven omdat dit afhankelijk is van het aantal dat we laten drukken, maar wij schatten de kosten voor het jubileumboek voorlopig op ca. €15,- / stuk (excl. verzendkosten).

Indien u graag een jubileumboek wilt reserveren, willen wij u hierbij vragen om voor 24 mei a.s. te reageren op deze mail (dennisvandee@zeelandnet.nl ) onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats en het aantal boeken. Eventueel telefonisch doorgeven kan ook: 0114-691954.

Wij hopen op een grote belangstelling en houden u op de hoogte.

Namens het bestuur van SDO’63

Dennis van Driessche

P.S. Indien u nog leuke foto’s, verhalen, artikelen etc. heeft uit de geschiedenis van SDO’63 dan ontvangen wij deze ook graag!

Posted in Geen categorie | Reacties staat uit voor Jubileumboek

Comments are closed.