De mini F’s gaan er voor!

Wat een feest is het iedere zaterdag om 10 uur weer! Dan treden de mini F’s aan voor hun training onder leiding van Ruud, Frank, Martijn en Onno. De hele week kijken de kleintjes er naar uit en op zaterdag mogen ze los, en los gaan ze! Een fantastisch gezicht!

Afgelopen zaterdag was het vriendjes- en vriendinnetjestraining. De groep werd zodoende uitgebreid met nog meer kleine enthousiastelingen! Het was druk langs de kant met trotse ouders en opa’s en oma’s die zagen hoe hun kleintjes hun best deden.

In de kantine kregen alle spelertjes een medaille omdat ze zo goed hun best hadden gedaan. Maandag op school was de training het gesprek van de dag bij de kleintjes. Neem volgende keer (zaterdag 12 oktober slaan we een keer over door de vakantie) gerust nog wat vriendjes en vriendinnetjes mee. Het is hartstikke leuk en gezellig, tot op het trainingsveld van SDO!

Groep minis Training Minis

Posted in Geen categorie | Reacties staat uit voor De mini F’s gaan er voor!

Comments are closed.