50 jaar SDO’63 druk en geslaagd!

Afgelopen zaterdag was het druk en gezellig op sportpark “dun donkeren woal”. Een weerzien met oude en nieuwe bekenden. Iedereen die SDO een warm hart toedraagt en deze fantastische club maakte tot wat hij nu is, was aanwezig! Nu ja, veruit de meesten toch. De ontvangst met broodjes en koffie, het toernooi met (oud) spelers, de receptie en buffet met aansluitend feest: het was één geslaagde dag! Iedereen die erbij was, zal dit beamen. Hier nog een woordje namens het bestuur en nog wat kiekjes. Wat een feest!

Beste 50 jaar SDO reunie-ers,

Dank voor de mooie feestdag die jullie er met z’n allen van gemaakt hebben.

Wellicht hebben zich een aantal  van de oud spelers afgevraagd waarom er van hun elftal geen foto in de kantine te bespeuren is. De reden is ongetwijfeld dat er vroeger minder foto’s werden gemaakt. Ben jij een van degenen die thuis nog wel een elftal foto heeft die een aanvulling zou kunnen zijn voor de kantinecollectie, scan hem dan, en mail hem door naar jods@zeelandnet.nl, of stuur een goede kopie op, wij zijn jou dankbaar.

Afgelopen zaterdag waren er 2 video’s te zien in de feesttent. Manuel Eijsackers kan deze (dubbel) DVD leveren in een doosje met een mooie kleurenomslag (zie bijlage) met oude beelden van:

1991: SDO 1 –  SVV Dordrecht ’90 (met Dick Advocaat als trainer)

1993: SDO 1 – “oud” SDO

1993: SDO 1 – Hulsterloo 1

Voor de prijs van € 10,–.

Men kan bestellen bij:  eijsackers@zeelandnet.nl met vermelding van naam, adres en woonplaats.

De DVD’s wordt dan thuis afgeleverd of opgestuurd (Haarlem is te ver om te brengen)!!

Betalen bij aflevering!

Groeten,

Namens Bestuur SDO

Posted in Geen categorie | Reacties staat uit voor 50 jaar SDO’63 druk en geslaagd!

Comments are closed.