Jeugdtoernooi SDO’63: alleen maar winnaars!

Op 7 september (een week na het 50-jarig jubileumfeest van SDO’63) werd op het sportpark van SDO een jeugdtoernooi georganiseerd voor F’s en E’s. De opkomst was enorm. Er waren maar liefst 20 teams ingeschreven die allemaal voor een geweldig sportieve en zeer gezellige sfeer zorgden. Tijdens de laatste voorbereidingen vroeg in de ochtend viel er nog een klein buitje, maar daarna brak snel de zon door en zorgde voor een fantastische zomerse ambiance.

De wedstrijden begonnen om 10.00 uur stipt en werden strak volgens schema afgewerkt. De 6 scheidsrechters hielden daarbij zowel de tijd als de wedstrijdleiding strak in de gaten. Het ontbrak de spelertjes, trainers en leiders aan niets en werden voorzien van gratis drankje en pannenkoek.

Onze SDO F’s moesten achtereenvolgens spelen tegen: Hontenisse F2, HVV F3, Steen F2 en Graauw F2. Vooral de laatste wedstrijd tegen Graauw was een gigantische thriller met een (voor ons) geweldig slot. De winnende treffer werd 2 minuten voor tijd gescoord. De eerste 3 wedstrijden waren ook al winnend afgesloten en dus gingen onze F’s er met de grootste beker vandoor.

Voor alle deelnemende ploegen had de organisatie overigens een mooie beker in petto en ook kregen alle deelnemers een medaille mee naar huis. Want dat was wel zo’n beetje het motto van de dag: ”alleen maar winnaars!”
Maar uiteindelijk waren we als organiserende club erg blij dat de beker bij SDO blijft. Want wat is er mooier dan als jubilerende vereniging het toernooi winnend af te sluiten?

Posted in Geen categorie | Reacties staat uit voor Jeugdtoernooi SDO’63: alleen maar winnaars!

Comments are closed.