Viering 50 jaar SDO!

SDO sinds 1963 ! Dat betekent dat SDO dit jaar 50 jaar bestaat, en dus volop activiteiten en feest op het voetbalveld. Natuurlijk willen we dit met zoveel mogelijk mensen van Lamswaarde vieren, dus kom gerust eens langs bij SDO.

De komende periode staan de volgende activiteiten op het programma:

31 augustus: Reünietoernooi, receptie en feestavond

Alle inwoners van Lamswaarde en omstreken hebben inmiddels een uitnodiging in de brievenbus gekregen en kunnen zich opgeven voor het reünietoernooi (spelers en oud spelers) en de feestavond. Er zullen die dag optredens zijn van dj en zanger Carl Boeykens. Er hebben zich al bijna 200 mensen opgegeven dus zorg ook dat je erbij bent en geef je op bij Josef de Schrijver (jods@zeelandnet.nl). Natuurlijk is het ook mogelijk om te komen kijken, dus iedereen is welkom!

7 september: Jeugdtoernooi SDO F en E

Groot jeugdtoernooi voor onze kleintjes. Er hebben zich inmiddels 19 ploegen opgegeven uit de regio. Het belooft dus een spektakel te worden. Mis het niet en kom de kleintjes supporteren, het toernooi start om 10.00u.

 

 

Posted in Geen categorie | Reacties staat uit voor Viering 50 jaar SDO!

Comments are closed.