Team Y. de Bakker wint Wijkentoernooi!

De 29e editie van het wijkentoernooi op de velden van SDO was wederom een gezellige en sportieve dag. Maar liefst 16 ploegen reisden af naar Lamswaarde om hun kunsten in het veld te laten zien. In 4 poules werd er van 10u ’s morgens gestreden om de fel begeerde titel van Fluitershoek af te nemen. De weergoden waren ons goed gezind en zo was voor zowel het publiek als de voetballers en voetbalsters genieten geblazen!

Na de poules werd er verder gestreden door de beste teams in de kruisfinales, 1/2 finales en uiteindelijk een spannende finale tussen Mixnations en Team Y. de Bakker. De nieuwe kampioen werd door voorzitter Frank van Driessche naar voren gehaald tijdens de prijsuitreiking: Team Y. de Bakker ! Na vele jaren te hebben deelgenomen aan het wijkentoernooi pakten ze nu eindelijk de titel!

Foto’s zijn te vinden in het foto-album.

De volledige uitslag was als volgt:

Uitslag:

1. Team Y. de Bakker

2. Mixnations

3. Café de Koning

4. Dun Rooienhoek

5. (P) de Wuppers

6. De Goskjerpels

7. FC Niks

8. Grof Geschut

9. De Mutsen

10. Bij Mekaor Geraopt

11. FC de Kampioenen

12. Manchester Moerbeke

13. Fluitershoek

14. vv Hulsterloo

15. De Stalbeieren

16. Collet & Co

Posted in Geen categorie | Reacties staat uit voor Team Y. de Bakker wint Wijkentoernooi!

Comments are closed.